Mallorca

Disseny gràfic

Estudi creatiu de disseny gràfic a Mallorca especialitzat en identitat corporativa, editorial, publicitat i externalització de serveis gràfics.

Serveis de disseny gràfic

disseny gràfic catàlegs, disseny gràfic revistes

Disseny identitat corporativa

El disseny d'una identitat corporativa potent i la definició d'un bon posicionament conceptual és el millor començament per a aconseguir aquesta marca única i diferenciadora que el teu negoci necessita. Ideem i vam crear marques potents i diferenciadores.

Disseny gràfic publicitari

Flyers, díptics i tríptics són una peça més de l'engranatge del teu màrqueting publicitari. Podem encarregar-nos des del disseny gràfic fins a la impressió. Si vols publicitar un nou producte / servei, una promoció o un esdeveniment especial, crearem per a tu un disseny gràfic que els teus clients recordaran.

disseny gràfic flyers, disseny díptics, disseny tríptics
disseny logotips mallorca

Disseny de logotips

Dissenyem la teva nova marca pensant en tu i en el teu nínxol de mercat. Realitzem sempre dissenys gràfics de logos que compleixen amb els principis fonamentals de: llegibilitat, memorabilitat i versatilitat. Dissenyem logotips per transmetre la teva filosofia i valors a través d'una imatge seriosa i professional!.

Disseny de targetes de visita

Combinem creativitat i disseny gràfic per aconseguir l'objectiu vital de les targetes de visita : el contacte comercial després de l'impacte visual. Disseny de targetes de visita modern i diferent. Et podem ajudar a construir una imatge corporativa fresca i amb personalitat.

disseny de targetes de visita

Ofereix als teus clients una imatge seriosa, professional i que transmeti els teus valors. Generaràs confiança i arribaràs a més clients.

Clients Satisfets